radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Päivitetty viimeksi: 05/22/2018

LAAJUUS JA TARKOITUS

 

Bombardier Recreational Products Inc., sekä sen tytäryhtiöt ("BRP", "me", "meidän"), on moottoriurheilun ajoneuvojen ja käyttöjärjestelmien maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

 

Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja haluamme kertoa avoimesti, miten keräämme, käytämme ja luovutamme henkilötietojasi (kuten jäljempänä on määritelty). Tämä tietosuojakäytäntömme koskee BRP:n sinusta keräämiä tietoja, mukaan lukien henkilötietoja. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on kuvata, miten BRP kerää, käyttää ja luovuttaa henkilötietoja, joita se on saanut verkkosivustoillaan käyntien tai verkkosivustojensa, palvelujensa ja niihin liittyvien tuotteiden käytön yhteydessä tai muutoin keräämällä.

 

Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää BRP:llä sinusta mahdollisesti olevista henkilötiedoista tai jos haluat muuttaa tai poistaa niitä. Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön läpi ja säilytät sen tulevia tarpeita varten.

 

HENKILÖTIEDOT

Tietosuojakäytännössämme "henkilötiedoilla" tarkoitetaan tunnistettavaan henkilöön liittyviä tietoja.

 

MILLAISIA HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME

 

Rekisteröityjen meille ilmoittamat tiedot

 

Keräämme tietoja, jotka luovutat meille vapaehtoisesti, kuten nimen, yhteydenpitokielen, puhelinnumeron, osoitteen ja sähköpostiosoitteen, kun haluat esimerkiksi lisätietoja BRP-tuotteista ja -palveluista tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme tai jälkimarkkinointipalveluumme BRP-tuotteisiin liittyen.

 

Automaattisesti kerätyt tiedot

 

Keräämme automaattisesti tietoja esimerkiksi evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla, kun käytät verkkosivustojamme, vierailet niillä tai olet yhteydessä meihin niiden kautta. Saatamme esimerkiksi kerätä tietoja siitä, minkä tyyppisellä laitteella ja selaimella sekä millä sivuilla käyt verkkosivustoillamme, mitä käyttöjärjestelmää ja versiota käytät, mikä on IP-osoitteesi ja sen ilmoittama maantieteellinen sijaintisi, hyödynnätkö verkkosivustoillamme olevaa sisältöä ja miten sitä hyödynnät.

 

Muista lähteistä kerätyt tiedot

 

Saatamme saada esimerkiksi demografisia tietoja muista lähteistä, mukaan lukien kolmansilta osapuolilta, kuten jälleenmyyjäverkostokumppaneilta tai kumppaneilta, joiden kanssa tarjoamme palveluja yhteisellä tuotemerkillä tai osallistumme yhteisiin markkinointitoimenpiteisiin. Saatamme saada tietoja myös sosiaalisen median alustoilta, kuten Facebookista ja Twitteristä, kun olet yhteydessä meihin niiden kautta. Suojelemme kolmansilta osapuolilta saamiamme tietoja tässä kuvatun tietosuojakäytännön mukaan ja huomioimme myös mahdolliset tietolähteen asettamat lisärajoitukset.

 

Kuluttajien yhteydenotoista BRP:hen kerätyt tiedot

Olemme nostaneet esiin erilaisia tilanteita, joissa BRP saattaa mahdollisesti kerätä asiakkaiden henkilötietoja. Asiakkaiden yhteydenotot BRP:hen on jaoteltu seuraaviin osioihin:

 

BRP:tä koskevien tietojen hakeminen

 

Kun hankit lisätietoja BRP:stä, saatat vierailla verkkosivustollamme tai fyysisesti edustamallamme paikalla. Esimerkkejä ovat verkkosivustomme selaaminen, soittaminen yhtiömme myyntiedustajille, vieraileminen BRP:n omistamassa liikkeessä, BRP:n uutiskirjeiden tilaaminen sekä osallistuminen BRP:n rahoittamiin kilpailuihin tai tapahtumiin. Kun haluat lisätietoja BRP-tuotteista, saatat antaa yhteydenoton aikana vapaaehtoisesti henkilötietojasi, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Saatamme myös kerätä tietoja verkossa evästeiden tai vastaavien tekniikoiden avulla, kun käyt verkkosivustoillamme. Käytämme näitä tietoja tiedottaessamme BRP:n tarjoamista tapahtumista ja tuotteista. Lisäksi voimme IP-osoitteiden avulla hahmottaa paremmin maantieteellisiä tietoja verkkosivustoilla kävijöistämme, jotta pystymme parantamaan verkkosivustojamme kaikkien eduksi. Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin on BRP:n oikeutettu etu.

 

BRP-tuotteiden ostaminen

 

Kun asiakas on päättänyt ostaa BRP-tuotteen, tarjoamme hänelle keinoja ostaa sen suoraan verkkosivustoiltamme tai BRP-jälleenmyyjältä. Ostaessasi meiltä pyydämme sinua antamaan tietoja, jotta voimme toteuttaa ostosi. Käytämme näitä tietoja kaupan solmimiseen, hankintasi seuraamiseen, toimitusongelmissa auttamiseen, palautusten käsittelyyn, jälkimyyntipalveluiden tarjoamiseen ja muihin BRP-tuotteidesi hankintaan liittyviin asioihin. Henkilötietojen käsittely tätä tarkoitusta varten on välttämätöntä asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen täytäntöön panemiseksi. Huomaa, että emme tallenna maksu- tai luottokorttitietoja. Käytämme maksutietoja ainoastaan BRP-tuotteiden oston yhteydessä.

 

BRP-tuotteiden kirjaaminen rekisteriimme

 

Kun rekisteröimme BRP-tuotteen omistajatiedot takaisinkutsuja ja takuutarkoituksia varten, keräämme tietoja, kuten nimen, osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Näiden tietojen ilmoittaminen on välttämätöntä, jotta voimme rekisteröidä BRP-tuotteen. Keräämme nämä tiedot, jotta voimme vahvistaa yksittäisten BRP-tuotteiden omistajat, pystymme lähettämään takaisinkutsuja ja tarjoamaan takuu- ja jälkimarkkinointipalveluja. Henkilötietojen käsittely näihin tarkoituksiin on BRP:n oikeutettu etu ja asiakkaalle elintärkeä etu takaisinkutsujen osalta.

 

Avun saanti BRP:ltä

 

Saatat joskus ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi BRP-tuotteisiisi liittyvää apua. Jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, saatamme kerätä tiettyjä tietoja sinusta tai BRP-tuotteistasi. Keräämme näitä tietoja pystyäksemme tarjoamaan mahdollisimman hyvää ja tehokasta asiakaspalvelua.

 

MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA

 

BRP käyttää keräämiään tietoja pystyäkseen toimittamaan sinulle tarjoamansa BRP-tuotteet ja -palvelut. Tähän sisältyy myös tietojen käyttö kokemuksesi parantamiseen ja räätälöintiin. Käytämme tietoja myös pitääksemme yhteyttä sinuun, esimerkiksi tiedottaaksemme tiliisi liittyvistä asioista, saatavana olevista uusista BRP-tuotteista ja -palveluista, turvallisuudesta ja muista päivityksistä. BRP käyttää tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

Asiakastuki

Käytämme tietoja asiakkaiden kyselyihin vastaamiseen, tuoteongelmien vianmääritykseen, asiakkaiden BRP-tuotteiden korjaamiseen ja asiakaspalvelun ja -tuen tarjoamiseen.

 

Tuoteparannukset

 

Käytämme jatkuvasti tietoja tutkimustarkoituksiin kehittääksemme ja parantaaksemme BRP-tuotteita ja -palveluja. Tähän sisältyy myös BRP-tuotteiden ja -palvelujen tason säilyttäminen ja parantaminen sekä uusien toimintojen ja ominaisuuksien kehittäminen ja lisääminen.

 

Turvallisuus ja kiistojen ratkaisu

 

Käytämme tietoja BRP-tuotteiden ja asiakkaidemme turvallisuuden suojaamiseen, varkauksien havaitsemiseen ja ehkäisemiseen, kiistojen ratkaisemiseen ja sopimustemme täytäntöön panemiseen.

 

Liiketoiminta

 

Käytämme tietoja kehittääksemme kokonaisanalyysejä ja liiketoimintatiedon hallintaa, joiden avulla pystymme toimimaan, suojaamaan, tekemään valistuneita päätöksiä ja raportoimaan liiketoimintamme suoritustasoista.

 

Viestintä, räätälöinti, markkinointi ja mainonta

Käytämme keräämiämme tietoja pystyäksemme viestimään kanssasi ja räätälöimään viestintäämme. Saatamme esimerkiksi ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse tai muilla sähköisillä viestintävälineillä, jotta voimme tiedottaa uusista BRP-tuotteista ja -palveluista, tarjota räätälöityä palvelua, kertoa tukipyynnön edistymisestä tai kutsua sinut osallistumaan kyselyyn. Käytämme myös evästeitä tai vastaavaa tekniikkaa, jotta voimme tarjota sinulle sopivinta BRP-mainontaa.

 

Myynti ja jälkimarkkinointi

 

Ajoneuvojen myynti- ja jälkimarkkinointipalvelut käyttävät tietoja ostosi käsittelyssä sekä BRP-ajoneuvon kokoonpanossa ja huollossa. BRP saa yhteystietosi, ajoneuvosi kokoonpanotiedot ja myynti- ja huoltotietosi, kun ostat ajoneuvosi heiltä tai huollatat tai korjautat sen heillä myynnin tai huollon osana, ja käyttää niitä toimittaakseen pyytämäsi palvelut ja ilmoittaakseen sinulle ajoneuvoosi liittyvistä asioista. BRP saattaa käyttää näitä tietoja selvittääkseen näiden palvelujen toimitukseen liittyviä teknisiä tai muita ongelmia.

Yllä mainitut tahot saattavat myös saada korjausprosessin aikana rajoitetusti ajoneuvon sijaintitietoja, joita käytetään ainoastaan asianmukaisten lakien ja asetusten mukaisesti.

 

Yllä mainituista syistä BRP saattaa siirtää näitä tietoja valtuutetuille jälleenmyyjille ja muille BRP:n tytäryhtiöille. Näihin tietoihin saattaa sisältyä näille yrityksille antamiasi tai BRP-tuotteiden käytöstä muodostuneita tietoja, kuten yhteystietoja, mieltymyksiä, asiakashistoriaa, ajoneuvotietoja sekä tietoja sovellusten käytöstä ja verkkokäyttäytymisestä.

 

MITEN LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJA

 

BRP:n keräämiä henkilötietoja saatetaan siirtää rajoitetusti kolmansille osapuolille. Tällöin henkilötietoja luovutetaan näille käsittelijöille tai sopimuskumppaneille, mutta ainoastaan siinä tarkoituksessa, että ne suorittavat palveluja BRP:n puolesta ja sen antamin ohjein noudattaen näitä tietosuojakäytäntöjä.

 

Tiedot luovutetaan turvallisesti BRP:ltä kolmansille osapuolille käyttäen yhdenmukaisia turvakäytäntöjä. Luovuttaessaan tietoja muille BRP varmistaa, että he käyttävät henkilötietoja tarkoituksen mukaan ja että sovelletaan suojatoimenpiteitä, jotka estävät heitä väärinkäyttämästä tätä sopimusta.

 

Jo mainittuja BRP-yhtiöitä lukuun ottamatta kolmannet osapuolet ovat seuraavan tyyppisiä:

 

  • valikoituja mainostoimistoja, mukaan lukien call-center-palveluja, jotka toteuttavat markkinointikampanjoita BRP:n puolesta

  • BRP:n valtuuttamia jälleenmyyjiä ja maahantuojia

  • painotaloja.

 

Kun tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille, henkilötietoja saatetaan siirtää maihin, joissa tietosuojalait saattavat sallia alhaisemman henkilötietojen suojaustason kuin omassa maassasi. Huolehdimme tarkasti henkilötietojen suojaamisesta ja olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset mekanismit niiden suojaamiseksi kansainvälisten siirtojen yhteydessä. Siirrämme henkilötiedot asianmukaisia tietosuojalakeja noudattaen ja käytämme soveltuvia suojatoimenpiteitä varmistaaksemme, että tietoja käsittelevät kolmannet osapuolet suojaavat henkilötiedot asianmukaisesti.

 

BRP saattaa myös luovuttaa ja/tai siirtää henkilötietoja kolmannelle osapuolelle koko BRP:n tai jonkin sen osan tai BRP:n jonkin liiketoiminnan, omaisuuden tai osakkeiden tai niiden ositusten suunnitellun tai varsinaisen oston, myynnin (mukaan lukien selvitystila, realisointi, ulosmittaus tai haltuunotto), vuokrauksen, fuusion, sulautumisen tai jonkin muuntyyppisen kaupan, hallinnan, siirron, luovutuksen tai rahoituksen yhteydessä, jotta saat jatkossakin samat tuotteet ja palvelut kolmannelta osapuolelta.

 

BRP:N OIKEUDELLISET PERUSTEET HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN

 

BRP käyttää yllä kuvattuja tietoja niiden maiden erilaisten yksityisyydensuojalakien sallimissa rajoissa, joissa toimimme. BRP noudattaa varsinaisesti näistä laeista tiukimpia, jotta pystyy vastaamaan eri puolella maailmaa vallitseviin vaatimuksiin. Siksi BRP:llä on henkilötietojen käsittelyyn seuraavat perusteet:

 

  • BRP on saanut suostumuksesi

  • tietojen antaminen on tarpeen sopimuksen täytäntöön panemiseksi

  • BRP:llä on lakisääteinen velvoite

  • yksilön elintärkeitä etuja on suojattava

  • käsittely on välttämätöntä yleisen edun vuoksi

  • BRP:llä on oikeutettu etu.

 

BRP pidättää oikeuden luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, jos laki, asetus, etsintälupa, haaste tai tuomioistuimen päätös sitä vaatii tai valtuuttaa meidät siihen.

 

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOJA

 

Henkilötietojasi säilytetään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeen sitä tarkoitusta varten, johon olemme niitä keränneet, tai muita sallittuja rinnakkaisia tarkoituksia varten. Jos käytämme tietoja useisiin tarkoituksiin, säilytämme niitä siihen saakka, että myöhäisin säilytysaika on kulunut umpeen. Lopetamme kuitenkin tietojen käytön niihin tarkoituksiin, joille varattu säilytysaika on umpeutunut.

 

Henkilötietoja säilytetään turvallisella tavalla, ja niihin pääsy on rajoitettu ainoastaan sellaisille henkilöille, jotka tarvitsevat niitä asianmukaisiin tarkoituksiin.

 

Tietojen säilytysajat perustuvat liiketoimintamme tarpeisiin. Kun tietoja ei enää tarvita, ne joko anonymisoidaan peruuttamattomasti tai tuhotaan turvallisesti.

 

Sinulla on oikeus perua suostumuksesi koska tahansa.

EVÄSTEET

BRP käyttää evästeitä verkkosivustonsa ja sähköpostiohjelmiensa hallintaan. Emme käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen. Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan tietokoneellesi verkkosivustolla käynnin yhteydessä. Evästeitä käytetään verkkosivustokokemuksesi hallinnassa tallentamaan muita kuin henkilötietoja, esimerkiksi tallentamaan selaintyypin. Eväste voi myös tallentaa tietoja mieltymyksistä verkkosivustokokemuksen räätälöimiseksi. Useimmissa selaimissa evästeitä voidaan hallita asetuksien avulla.

Evästeet auttavat meitä ymmärtämään, miten kuluttajat käyttävät verkkosivustojamme ja sähköpostejamme, jotta pystymme suunnittelemaan parempia palveluja tulevaisuudessa.

 

MITEN SUOJAAMME HENKILÖTIETOJA

 

BRP tekee kaupallisen liiketoiminnan kannalta kohtuullisia ponnisteluja varmistaakseen, että estetään kerättyjen henkilötietojen häviäminen ja ulkopuolisten pääsy kerättyihin henkilötietoihin. Suojaus koskee sekä sähköisesti että paperikopioina tallennettuja tietoja. Pääsy henkilötietoihin on rajattu henkilöille, joilla on siihen liiketoiminnan puolesta tarve, joka vastaa tietoja annettaessa ilmoitettua syytä. Lisäksi BRP käyttää yleisesti hyväksyttyjä tietosuojatekniikoita, kuten palomuureja ja pääsynvalvontamenetelmiä, estämään henkilötietojen häviäminen ja ulkopuolisten pääsy niihin.

 

Henkilötietojen siirrot

 

BRP:llä saattaa olla tarve siirtää BRP:n työntekijöihin, asiakkaisiin tai sen kumppaneihin liittyviä henkilötietoja kolmansille osapuolille oikeutettuja liiketoimintatarkoituksia varten. Jos tähän ei ole oikeudellista velvoitetta, jokaisessa tapauksessa on tarkistettava, onko tämä ristiriidassa suojaukseen oikeutetun rekisteröidyn etujen kanssa. Kun henkilötietoja siirretään kolmannelle osapuolelle, henkilötietojen käsittelyä koskevassa kohdassa määritettyjen edellytysten tulee täyttyä. Jos vastaanottaja sijaitsee muualla kuin alkuperämaassa, kohdemaassa sovellettavien lakien täytyy taata tämän käytännön kanssa yhtäpitävä, riittävä henkilötietojen suojaustaso. Tätä ei sovelleta, jos tietojen siirtoon on lakisääteinen velvoite. Joka tapauksessa se, miten vastaanottaja käyttää tietoja, täytyy rajata tietojenkäsittelysopimuksella ainoastaan määriteltyyn tarkoitukseen ennen tietojen siirtoa. Henkilötietoja saa siirtää valtionlaitoksille tai viranomaisille siinä määrin kuin se on sallittua sovellettavien tietosuojalakien mukaan. Jos kolmannet osapuolet siirtävät henkilötietoja BRP:lle, on varmistettava, että henkilötiedot on kerätty laillisesti tietosuojalakien mukaan ja että suunniteltu henkilötietojen käsittely on sallittua.

 

Henkilötietojen kansainväliset siirrot

 

Mikäli Euroopan unionin jäsenvaltioiden kansalaisten henkilötietoja siirretään EU:n ulkopuolelle, ennen siirtoa varmistetaan huolellisesti, että se on sallittua EU:n tietosuoja-asetuksen rajoissa. Tämä riippuu osittain Euroopan komission arviosta vastaanottavassa maassa sovellettavien henkilötietojen suojatoimenpiteiden riittävyydestä, ja tämä arvio voi muuttua ajan kuluessa.

 

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SIVUSTOILLE

 

Tämä verkkosivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Siirtyessäsi linkin kautta heidän verkkosivustoilleen sinun tulisi olla tietoinen siitä, että linkitettyjen verkkosivustojen operaattorit saattavat myös kerätä henkilötietoja (mukaan lukien evästeiden käytön kautta muodostuneita tietoja). BRP ei ole vastuussa siitä, miten kolmannet osapuolet keräävät, käyttävät tai luovuttavat henkilötietoja. Sinun on tärkeää perehtyä itse heidän tietosuojakäytäntöihinsä ennen henkilötietojen antamista.

 

LASTEN YKSITYISYYDEN SUOJAN TURVAAMINEN

 

BRP:n verkkosivustot eivät ole kohdistettu lapsille tai tarkoitettu lasten käyttöön. Emme tietoisesti kerää alle 16-vuotiailta lapsilta henkilötietoja. Alle 16-vuotiaiden lasten ei pitäisi rekisteröityä sivustoillemme tai antaa BRP:lle mitään henkilötietoja ilman vanhemman tai laillisen huoltajan lupaa.

 

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

 

BRP pidättää oikeiden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä koska tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Kyseisellä hetkellä tällä verkkosivustolla julkaistua tietosuojakäytäntöä tulee pitää voimassa olevana tietosuojakäytäntönä.

 

OMIA HENKILÖTIETOJA KOSKEVAT OIKEUDET

 

Mikäli BRP pystyy tunnistamaan henkilöllisyyden asianmukaisesti,

 

voit kysyä BRP:ltä, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ja voit myös pyytää meitä korjaamaan virheelliset tiedot.

 

voit pyytää poistamaan tietosi, ja voit pyytää meiltä kopion tiedoistasi.

 

voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käytön. Helpoin tapa on perua suostumuksesi, ja voit tehdä sen koska tahansa joko napsauttamalla minkä tahansa uutiskirjeen lopussa olevaa tilauksen peruuttamisen linkkiä tai ilmoittamalla asiasta meille sähköpostitse, postitse tai puhelimitse käyttäen alla olevia yhteystietoja.

 

Voit auttaa meitä pitämään henkilötietosi ajan tasalla ilmoittamalla meille näiden tietojen muutoksista. Jos sinulla on kysyttävää BRP:n tietosuojakäytännöstä tai haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käytöstä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavasti:

 

SÄHKÖPOSTI: privacyofficer@brp.com

 

 

 

OSOITE: 

Bombardier Recreational Products Inc.

Attention: Legal Services

726, St-Joseph Street

Valcourt, Quebec

J0E 2L0

 

Haluamme tehdä yhteistyötä kanssasi ja saavuttaa reilun ratkaisun mahdollisiin henkilötietojen käyttöä koskeviin valituksiin tai huoliin. Jos kuitenkin koet, että emme ole pystyneet auttamaan sinua valituksesi tai huolesi kanssa, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus oman maasi tietosuojaviranomaiselle (jos maassasi on sellainen) tai valvontaviranomaiselle.