radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

BoonDocker RE 850 E-TEC

IHERDIG I LØYPA, SMIDIG I DYP SNØ.

Farger
  •  

BoonDocker RE trives i humpete løyper og viser sin karakter i dyp snø. Den eksplosive akselerasjonsevnen og hurtigheten gjør at den er utrolig morsom å kjøre både i flatt terreng og i utfordrende løyper.
Fra

kr 174 600*
*Leveringsomkostninger tilkommer.
Be om pris
motor

ROTAX 850 E-TEC

beltelengde

3700

skibredde

996 (+/-21) MM

støtdempere

KYB 40 HLCR FORAN / KYB 46 HLCR I MIDTEN OG BAK

ROTAX 850 E-TEC MOTOR

EFFEKT TIL ET NYTT NIVÅ

Den kraftigste 2-taktsmotoren i bransjen.* Den pumper ut 165 hk med utrolig drivstoffeffektivitet og respons.Opplev et helt nytt ytelsesnivå.

*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer.

RADIEN PLATTFORM

ALT HANDLER OM KONTROLL

Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.

PPS²-3700-DS FJÆRING BAK

FOR AGGRESSIV KJØRING

I akselerasjonsøyeblikket overfører fjæringen vekt og sørger dermed for maksimalt grep. Ved behov løfter skiene seg på en kontrollert måte, og snøscooteren beholder kontrollen selv på vanskelige steder. Takket være forsterkningene på glideskinnene, er fjæringen egnet for aggressiv kjøring.

LFS FRONTFJÆRING

MERE KONTROLL OG STABILITET

LFS fjæring foran er 300 g lettere enn forgjengeren, og dette skaper en mer kontrollert fjæringsrespons. Absorbering av humper er forbedret takket være den økte fjæringsveien og bakkeklaringen.

PDRIVE PRIMÆRVARIATOR

TA STARTEN

Denne helt nye variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

POWDERMAX FLEXEDGE BELTE

FLYTEEVNE OG MANØVRERINGSEVNE

Ved å forkorte de innvendige forsterkningsstengene av fiberglass, flekser beltene når du carver med snøscooteren, slik at frikjøring og kjøring i sidehellinger blir enklere. Du får flyten til et 41-cm bredt belte og manøvreringsegenskapene til et 30 cm bredt belte.

BLADE DS SKI

 

UTVIKLET FOR LØSSNØ

Kvikk og presis styring i myk puddersnø.

KYB STØTDEMPERE

FØRSTEKLASSES DEMPERE

Enkle justeringer av sakte og rask kompresjonsdemping og rebound-demping. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt.

BOONDOCKER SETE

UTVIKLET FOR AKTIV KJØRING

Det beste setet er det du ikke trenger å tenke på. BoonDocker-setets utforming gir føreren bedre bevegelsesfrihet på snøscooteren.

Spesifikasjoner

H

Høyde

1250 mm

Høyde

1250 mm

L

Lengde

3200 mm

Lengde

3200 mm

B

Bredde

1169 mm

Bredde

1169 mm

H Høyde : 1250 mm
L Lengde : 3200 mm
B Bredde : 1169 mm
plattform

RADIEN

motor

ROTAX 850 E-TEC

fjæring

AFS FORAN / PPS²-3700 BAK

Farge Black, Titanium and Red

ROTAX® MOTOR

DRIFT

DIMENSJONER

FJÆRING

FUNKSJONER

TILBEHØR

FÅ MER UT AV HVER ENESTE KJØRETUR. FINN DET IDEELLE TILBEHØRET FOR DITT KJØRETØY!

860201164_fb_skid_plate

HELDEKKENDE BESKYTTELSESPLATE

Bred fasong for fullstendig beskyttelse og maksimal flyt. Dekker variator-kjedekasse og komponenter på fremre kjøleelement for å gi maksimal understellsbeskyttelse.

860201589

JUSTERBAR STYREFORHØYER

Justerer øyeblikkelig høyden på styret ditt for å tilpasse til endrede kjøreforhold. Justerbar lengde: 150 mm til 210 mm høy. 

860201608

HEAVY-DUTY STØTFANGER FORAN

Premium finish aluminumstøtfanger. Påvirker ikke ytelsene i dyp snø.

MANGE FLERE TILBEHØRSARTIKLER TILGJENGELIG PÅ BRPPAC.NO ELLER HOS DIN FORHANDLER

INTERESSERT I BOONDOCKER RE 850 E-TEC?

Gjør den til din egen