radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalevpinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Rave RE

NY KONGE I LØYPENE

Farger
  •  

Rotax 600R E-TEC-motoren er kombinert med Radien-plattformen for å få mer ytelse og høyere respons. Effekten håndteres med Kashima-belagte KYB støtdempere, som sørger for jevn kjøring på ujevnt underlag. Si hei til den nye kongen i 600-klassen!
Fra

kr 157 500*
*Leveringsomkostninger tilkommer.
Be om pris
opphengskalibrering

ENDURO

motor

ROTAX 600R E-TEC

støtdempere

KASHIMA KYB 40 HLCR FORAN / KYB 46 HLCR I MIDTEN OG BAK

ROTAX 600R E-TEC MOTOR

MER GASS-RESPONSEN

Rotax 600R E-TEC er lillebroren til 850 ccm. Toppytelsen er 5 hk høyere enn sin forgjenger. Men den største endringen er den forbedrede gass-responsen. Motoren reagerer mye raskere, men har fortsatt klassens beste drivstofføkonomi. En ny konge er født i 600-klassen!

RADIEN PLATTFORM

ALT HANDLER OM KONTROLL

Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.

PPS²-3300 FJÆRING BAK

VINNENDE FJÆRINGSTEKNOLOGI

Hemmeligheten bak fjæringen er dens progressive bevegelsesgrad og lange fjæringsvei. Den uavhengige boggien og de ukoplete fjæringsarmene forbedrer kjøreegenskapene på ujevne overflater. Det 3269 mm lange beltet leverer utmerket grep, bremseevne og stabilitet.

LFS FJÆRING FORAN

MERE KONTROLL OG STABILITET

LFS fjæring foran er 300 g lettere enn forgjengeren, og dette skaper en mer kontrollert fjæringsrespons. Absorbering av humper er forbedret takket være den økte fjæringsveien og bakkeklaringen.

RADIEN COCKPIT

DESIGNET FOR FØRER

Vi designet cockpit rundt føreren: instrumentene er montert flatt. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.

AVRUNDEDE SIDEPANELER

FOR SMIDIGE SVING EGENSKAPER

Design som gjør det mulig å lene seg hardt over og forover ved svinging. Avrundede sidepaneler er designet for aktiv kjøring i humpete løyper.

PDRIVE PRIMÆRVARIATOR

TA STARTEN

Denne variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

RAVE SETE

SPORTY OG KOMFORTABEL

Rave-setet er utformet for sporty kjøring og er smalt foran og bredere bak. Den gode polstringen i setet sørger for høy komfort under lange kjøreturer og i utfordrende løyper.

BLADE XC SKIENE

LETT Å PRESIS STYRING

2200 g lettere enn et par Blade ski, Blade XC-skiene gir samme presise styring med mindre bruk av krefter.

KYB KASHIMA HLCR STØTDEMPERE

FØRSTEKLASSES DEMPERE

Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt. Kashima-belegget som brukes i KYB gassdempere reduserer friksjon.

Spesifikasjoner

H

Høyde

1230 mm

Høyde

1230 mm

L

Lengde

2950 mm

Lengde

2950 mm

B

Bredde

1265 mm

Bredde

1265 mm

H Høyde : 1230 mm
L Lengde : 2950 mm
B Bredde : 1265 mm
plattform

RADIEN

motor

ROTAX 600R E-TEC

fjæring

LFS FORAN / PPS²-3300 BAK

Farge Viper Red and Black

TILBEHØR

FÅ MER UT AV HVER ENESTE KJØRETUR. FINN DET IDEELLE TILBEHØRET FOR DITT KJØRETØY!

860201641

HELDEKKENDE BESKYTTELSESPLATE

Bred fasong for fullstendig beskyttelse og maksimal flyt.

860201678

LINQ SPORTVESKE

LinQ sportsveske med ny design. 17 liters kapasitet

860201523

HANSKEROMUTVIDER/
GPS-STØTTE

4 liter. Kan brukes med eller uten vindksjerm. Dør skaper perfekt montering for GPS (selges separat.)

MANGE FLERE TILBEHØRSARTIKLER TILGJENGELIG PÅ BRPPAC.NO ELLER HOS DIN FORHANDLER

INTERESSERT I RAVE RE?

Gjør den til din egen