radiopradiovsharetoolundohidexoxpxvc1pc2pc3pc4pc5pc6pc7pc8pc9pc0pc1vc2vc3vc4vc5vc6vc7vc8vc9vc0varrowoarrowvbackbackarrowboxpboxvcalculccheckoccheckpccheckvcerclepcerclevcheckocheckpcheckvcloseoclosepclosevquoteemailexpandviewinfolocationovalepovalev paral pinplusopluspplusvprintradioorightangleleftangledownloadspeceyeviewcreditpaymentfacebooktwitterinstagramyoutubecbackarrowoprintoshareowarningeditwrenchpinmaplocalizationchelpcalfullocvalideocclearocdeleteocaddocremoveocinfoodeletetwarningocalemptyocemailocfacebookoctwitterocfacebookpcinstagrampctwitterpcyoutubepgrid3x3twarningppdfthreesixtyarrow-blackarrow-whiteplay-btnfiltersearchextlinksquare

Rave RE

TEMME DE TØFFESTE LØYPENE

Farger
  •  

Lynx Rave RE leverer rett og slett de beste kjøreegenskapene for de krevende forholdene i nordiske land. Den nye, lengre PPS² fjæringen bak er utviklet i konkurranseløypene og tilbyr bedre grep og stabilitet enn sine forgjengere. Det hele toppes av støtdempere av høy kvalitet og responsen i Rotax E-TEC-motorene.
Fra

kr 166 600*
Leveringsomkostninger tilkommer.
Be om pris
opphengskalibrering

ENDURO

motor

ROTAX 600R E-TEC, ROTAX 850 E-TEC

støtdempere

KYB KASHIMA 40 HLCR FORAN / KYB 46 HLCR I MIDTEN OG BAK

ROTAX E-TEC-MOTORER

MODERNE KRAFT

Lynx snøscootere drives av drivstoffeffektive, støysvake og kraftige ROTAX 850 og 600R E-TEC-motorer. Drivstoffeffektiviteten i alle E-TEC-motorene er blant den aller beste i sine respektive klasser.

RADIEN PLATTFORM

ALT HANDLER OM KONTROLL

Radikal midtplassering av masse er grunnlaget for den solide kjøreoppplevelsen. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper en komfortabel kjørestilling og bevegelighet på snøscooteren.

PPS² 3500 FJÆRING BAK

MAKSIMALT GREP OG STABILITET

Vi våger å hevde at den nye PPS² fjæringen bak er den beste fjæringen for sports-snøscootere for ujevnt terreng og varierende forhold. Det lange beltet gjør det mulig å utnytte fullt ut de kraftige, reaksjonsvillige Rotax E-TEC-motorene, og det forbedrer kjørestabiliteten og forkorter bremselengden.

7,2" DIGITALT INSTRUMENTPANEL

ET NYTT SYN PÅ SAKEN

Nye, hel-digitale målere gir et klart bilde og tilbyr mer informasjon enn tidligere. Lysstyrken på den store skjermen justerer seg automatisk i forhold til lysforholdene rundt, og lesbarheten er bedre med den skrå vinkelen.

LFS FJÆRING FORAN

MER KONTROLL OG STABILITET

Strukturen i LFS frontfjæring er lett, sørger for god bakkeklaring og er like velegnet både i og utenfor løypene.

RADIEN COCKPIT

DESIGNET FOR FØRER

Vi designet cockpit rundt føreren: instrumentene er montert flatt. Bevelled tunnel sammen med smalt sete og bensintank skaper enkel bevegelighet på snøscooteren.

AVRUNDEDE SIDEPANELER

FOR SMIDIGE SVING EGENSKAPER

Design som gjør det mulig å lene seg hardt over og forover ved svinging. Avrundede sidepaneler er designet for aktiv kjøring i humpete løyper.

PDRIVE PRIMÆRVARIATOR

TA STARTEN

Denne variatoren overfører vrimomentet via friksjonsfrie doble ruller i stedet for tradisjonelle glideknaster. I kombinasjon med mange viktige innovasjoner og 1,3 kg mindre masse får du ekstremt responsiv giring, imponerende turtallsrespons og utmerket pålitelighet.

RAVE SETE

SPORTY OG KOMFORTABEL

Rave-setet er utformet for sporty kjøring og er smalt foran og bredere bak. Den gode polstringen i setet sørger for høy komfort under lange kjøreturer og i utfordrende løyper.

BLADE XC SKIENE

LETT Å PRESIS STYRING

2200 g lettere enn et par Blade ski, Blade XC-skiene gir samme presise styring med mindre bruk av krefter.

KYB KASHIMA HLCR STØTDEMPERE

FØRSTEKLASSES DEMPERE

Demperne har hurtigjusteringer for demping og rebound-demping i høy og lav hastighet. Slik tåler demperen aktiv kjøring over lang tid uten tap av dempereffekt. Kashima-belegget som brukes i KYB gassdempere reduserer friksjon.

Spesifikasjoner

H

Høyde

1230 mm

Høyde

1230 mm

L

Lengde

3040 mm

Lengde

3040 mm

B

Bredde

1265 mm

Bredde

1265 mm

H Høyde : 1230 mm
L Lengde : 3040 mm
B Bredde : 1265 mm
plattform

RADIEN

motor

ROTAX 600R E-TEC

ROTAX 850 E-TEC

fjæring

LFS FORAN / PPS²-3500 BAK

Farge Viper Red and Black

TILBEHØR

FÅ MER UT AV HVER ENESTE KJØRETUR. FINN DET IDEELLE TILBEHØRET FOR DITT KJØRETØY!

860201641

HELDEKKENDE BESKYTTELSESPLATE

Bred fasong for fullstendig beskyttelse og maksimal flyt.

860201678

LINQ SPORTVESKE

17 liters kapasitet. Stiv bunn, halvstiv topp. Lavprofil LinQ-mekanisme.

860201523

HANSKEROMUTVIDER/
GPS-STØTTE

4 liter. Kan brukes med eller uten vindksjerm. Dør skaper perfekt montering for GPS (selges separat.)

MANGE FLERE TILBEHØRSARTIKLER TILGJENGELIG PÅ BRPPAC.NO ELLER HOS DIN FORHANDLER

INTERESSERT I RAVE RE?

Gjør den til din egen